Aanmelden

Als u uw kind wilt aanmelden of jezelf, dat kan vanaf 16 jaar, kan dat op twee manieren:

  • U gaat naar uw huisarts of het sociale wijkteam en bespreekt de reden voor de verwijzing. Hij/zij kan het verwijsformulier downloaden en dit invullen en opsturen.
  • U kunt ook zelf een aanmeldformulier downloaden, dit invullen en opsturen. U vraagt tevens een verwijsbrief van de huisarts of het sociale wijkteam.

gangNa ontvangst van het aanmeld- of verwijsformulier word contact met u opgenomen met het verzoek om aanvullende informatie aan te leveren. Tevens wordt bij het eerste gesprek uw identiteit gecontroleerd. U dient hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Wanneer de aanmelding is geaccepteerd, ontvangt u binnen 10 werkdagen bericht van de datum en tijd van de eerste afspraak. U ontvangt ook via beveiligde mail enkele vragenlijsten die u ingevuld online kunt terugsturen.

Wachttijden

Helaas is het niet altijd mogelijk direct een intake in te plannen. Momenteel is de wachttijd daarvoor 10 weken. Na intake is er geen wachtlijst voor diagnostiek en/of behandeling. We zullen zorgvuldig met u kijken of de aanmelding past en of er alternatieven zijn. Dit om te voorkomen dat u onnodig op de wachtlijst komt.