Praktijkadres Sint Annastraat 180
6525 GW, Nijmegen
Routebeschrijving
Telefoon: 06-14454420

Aanmelden

Als u uw kind wilt aanmelden of jezelf, dat kan vanaf 16 jaar, kan dat op twee manieren:

  • U gaat naar uw huisarts of het sociale wijkteam en bespreekt de reden voor de verwijzing. Hij/zij kan het verwijsformulier downloaden en dit invullen en opsturen.
  • U kunt ook zelf een aanmeldformulier downloaden, dit invullen en opsturen. U vraagt tevens een verwijsbrief van de huisarts of het sociale wijkteam.

gangNa ontvangst van het aanmeld- of verwijsformulier word contact met u opgenomen met het verzoek om aanvullende informatie aan te leveren. Tevens wordt een kopie gevraagd van het identiteitsbewijs (voor- en achterkant) waarop het Burger Service Nummer staat vermeld.

Wanneer de aanmelding is geaccepteerd, ontvangt u binnen 10 werkdagen bericht van de datum en tijd van de eerste afspraak. U ontvangt ook via beveiligde mail enkele vragenlijsten die u ingevuld online kunt terugsturen.

Wachttijden

Helaas is het niet altijd mogelijk direct een intake in te plannen. Momenteel is de wachttijd daarvoor 10 weken (04-06-2020). Na intake is er geen wachtlijst voor diagnostiek en/of behandeling. We zullen zorgvuldig met u kijken of de aanmelding past en of er alternatieven zijn. Dit om te voorkomen dat u onnodig op de wachtlijst komt.

Copyright © 2009-2021 Golden Orb

De Gezinspraktijk